Hello, is it me you’re looking for?

Standaard

Banner Forever 'Eva
Gevonden worden. Het wordt vaak gezien als een doel, een ideaal.
Iets met Schateiland en een pot met goud aan het einde van een of andere regenboog. (Dag-)droommateriaal. Hello!

Gecultiveerde romantiek. Of struisvogelpolitiek? Oh, en dan niet alleen liefdesgerelateerd hè, maar juist ook met betrekking tot werk…!

Helaas niet voor iedereen ten overvloede, maar dan toch als reminder: sprookjes zijn leuk, maar nog steeds fictie. Fantasie. En wat betreft goudzoeken, dat valt in Nederland tegenwoordig onder ‘een bijzonder dagje uit’.

Het idee dat je zomaar gevraagd of benaderd wordt voor…een droombaan! Wat zegt die vind-wens nou eigenlijk? Sommigen willen er, om wat voor reden dan ook, niet voor uitkomen dat ze zich in allerlei bochten wringen om bovenaan die ‘resultaten-van-uw-zoektocht’-lijst terecht te komen, alle ontberingen vandien trotserend. Anderen zijn wellicht de mening toegedaan dat de perfect match hen toekomt…gewoon…omdat…het kan?

Hoe het ook zij, om gevónden te worden, moet je niet alleen zichtbaar, maar vooral víndbaar zijn, en dan op de juiste sites. Waar ben jij online te vinden? En vooral…hoe? Wat is er van jóú te zien op het net?

Jezelf googlen, het klinkt als een ouderwets en achterhaald recept tegen keelpijn. Desondanks toepasselijk, want voorkomen is nog steeds beter dan genezen, zowel bij een zere keel als bij ongewenst gedeelde zaken op het www.

Natuurlijk manage jij als professional heel bewust je online PR. Maar wat post jouw oud-studiegenoot (tags!) op het net na de veteranenbijeenkomst van Bacchus Ergo Sum? En wat is er eigenlijk gebeurd met de handheldfoto’s gemaakt door de kennis van de zus van je vriendin haar neef tijdens die surpriseparty? Check en update de privacy-instellingen van je social-media-kanalen. Google jezelf regelmatig. OK? Your call!

Hello, is it me you’re looking for?
Cause I wonder where you are
and I wonder what you do
Are you somewhere feeling lonely?
Or is someone loving you?
Tell me how to win your heart,
for I haven’t got a clue
But let me start by saying: I love you
Banner Hello

Een suggestie over “Hello, is it me you’re looking for?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s